آخرین اخبار:
کد خبر:۵۵۵۲۴۵
کدخدایی در پاسخ به خبرگزاری دانشجو:

مرجع نظارت بر نمایندگان مجلس را قانون‌گذار باید تعیین کند/ شورای نگهبان اهل عقب نشینی نیست 

سخنگوی شورای نگهبان گفت: شورای نگهبان هیچ وقت اهل عقب نشینی نیست و نظری که می دهد تا آخر روی آن ایستاده است و بر این اساس تابع مصوبات قانون گذار است.

عباس‌علی کدخدایی، سخنگوی شورای نگهبان در پاسخ به سوال خبرگزاری دانشجو مبنی بر اینکه با توجه به بند 13 ابلاغیه اخیر مقام معظم رهبری در خصوص تعیین سازوکار برای حسن اجرای وظایف نمایندگان مجلس و سخنان اخیر علی مطهری و استناد وی به دیدار نمایندگان مجلس هشتم با معظم له و اینکه عنوان شد مقصود رهبری از نظارت بر وظایف همان «خودنظارتی» است بالاخره آیا ابلاغیه اخیر رهبری مسئله جدیدی است تا تاکید بر همان مسئله خود نظارتی است؟ گفت: در این خصوص دو نکته در بند 13 ابلاغیه مقام معظم رهبری آمده است که یکی نظارت بر حسن اجرای عملکرد نمایندگان است و دیگری نظارت بر استمرار شرایط نمایندگی است.

 

وی ادامه داد: بر این اساس مرجعی را برای این مسئله در سیاست ها ابلاغ نکرده است طبیعتا این مرجع منوط به نظر نمایندگان است.

 

کدخدایی با بیان اینکه ممکن است قانون گذار این مرجع نظارتی را مرجعی داخلی یا بیرونی تعیین کند، تصریح کرد: به عنوان مثال قوه قضائیه یا نهاد مستقل دیگری ممکن است در این قانون در نظر گرفته است.

 

سخنگوی شورای نگهبان ادامه داد: به هر حال تصمیم نهایی ما تابع مقرراتی است که در آینده به تصویب خواهد رسید. ما از این ابلاغیه هیچ استنباطی نکردیم و اینکه در برخی منابع خبری بیان شد شورای نگهبان می خواهد نظارت کند چون یکبار در این خصوص توضیح دادیم و بار دیگر که مجددا توضیح دادیم برخی از این منابع عنوان کردند شورای نگهبان عقب نشینی کرد لذا اعلام می کنم ما هیچ وقت اهل عقب نشینی نیستیم و بر نظری که اعلام می کنیم ایستاده ایم و تا انتها ادامه خواهیم داد.

 

کدخدایی در خصوص این نظر شورای نگهبان گفت: ما همواره اعلام کردیم این خلا وجود داشته و خوشبختانه در بند 13 ابلاغیه اخیر مقام معظم رهبری تاکید شده است و منوط به نظر قانون گذار و هر مرجعی که قانون گذار اعلام کند تبعیت خواهیم کرد.

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار